Guvernul de la Damasc, alături de Rusia au făcut MASACRU în Siria

alep-siria

Loviturile aeriene şi bombardamentele de artilerie au ucis cel puţin 25 de oameni joi, în partea de est a oraşului sirian Alep, controlată de rebeli, informează Reuters, citând ca sursă Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Primarul sectorului respectiv a anunţat o penurie gravă de combustibil şi alimente, în timp ce iarna se face tot mai aspră.

Bombardamentele asupra sectorului de est al oraşului au fost reluate joi. Forţele guvernului de la Damasc, alături de Rusia, escaladează atacurile asupra insurgenţilor, dar Moscova susţine că nu a lovit oraşul Alep. În schimb, regimul preşedintelui Bashar al-Assad a anunţat că a atacat „bastioane teroriste” din oraş.

Rusia susţine guvernul sirian cu ajutorul avioanelor trimise de pe un portavion din Marea Mediterană şi al artileriei de pe o altă navă militară.

Organizaţia caritabilă Oxfam a anunţat că a transportat un generator electric de mare putere în staţia de alimentare cu apă Suleiman al-Halabi, aflată pe linia de demarcaţie dintre estul şi vestul oraşului Alep şi continuă să ajute ambele părţi, conform unei înţelegeri, notează agerpres.ro.

Sursa: stiripesurse.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *