ȘOCANT! Hackerul român Guciffer: ”Hillary Clinton e Înalta Preoteasă a Illuminati” / DOCUMENT

Secretary Of State Clinton Meets With Brazilian Foreign Minister

Radu Moraru a publicat pe site-ul Nasul.tv scrisoarea pe care celebrul hacker român Guccifer a trimis-o publicației Fox News în care acesta deconspira faptul că Hillary Clinton ar fi membră a societății secrete Illuminati.

„Marcel Lazar, hackerul Guciffer arestat de ai nostri si trimis in USA, a trimis o Scrisoare catre FOX NEWS din inchisoarea Alexandria Detention Center.

In aceasta Scrisoare scrisa de mina, Guccifer sustine ca, dupa ce a „spart” emailul personal al lui Hillary Clinton, a descoperit ca doamna este Inalta Preoteasa a Illuminati!

Scrisoarea a fost trimisa de Marcel Lazar inainte ca el sa fie extradat in Romania, adica acum 5 saptamini! Fox News a confirmat primirea Scrisorii!

Bomba de presa abia acum vine : la originea Scandalului Clinton (cele 35.000 de emailuri ) sta chiar romanul Guccifer! Abia acum inteleg de ce Marcel Lazar a primit o Condamnare atit de drastica, de 7 ani de inchisoare, iar cei doi israelieni din Scandalul Black Cube doar 3 ani cu suspendare! Desi fapta israelienilor, de a „sparge” emailul unui oficial roman, Kovesi, este mult mai grava decit „spargerea” unui email privat al persoanei private Hillary Clinton, fie ea chiar Candidata la Presedintia Americii!!!

E clar ca Preoteasa Hillary s-a suparat rau pe Guccifer iar Justitia Romana s-a executat ca la ordin! Ce ne facem daca iese Trump?! O sa il declare ai nostri Justitiabili, EROU pe Guccifer?!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru”, a scris jurnalistul pe Nasul.tv.

media-147859597986918700 media-147859598713530800

Articol relatat de portalul stiripesurse.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *