Vigantol, vitamina D3… sau cum iți poți distruge copiii cu avizul medicului

vigantol

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea masiva a calciului ionic. De la aceasta pacoste hormonala apar multe probeleme: fontanela se inchide prea devreme, astfel incat creierul nu se mai poate dezvolta corect, se calcifiaza creierul si organele, se decalcifiaza oasele facandu-le moi.

Aceasta otrava zilnica a sugarilor nu ajuta deloc la rahitism – pt. asta se da doar – ci mai degraba il provoaca si il agraveaza. Atat doctorii cat si mamele sunt extrem de naivi crezand in propaganda concernelor farmaceutice si dau sugarilor des chiar din primele zile si fara un motiv intemeiat vigantol. Urmarile acestei greseli evidente le puteti vedea singuri chiar din relatarile mamelor pe forumurile medicale. Cititi mai multe pe sanatate.findtalk.biz.

loading...

You may also like...

1 Response

  1. Ursu Gabriela spune:

    Eu am un baietel de aproape 1 an si in tot acest timp nu i- am dat deloc Vigantol ,asa am simtit si asa am facut.Intuitia de mama nu da gres niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *