Acesta să fie dovada că pe Terra a existat o civilizație mult mai dezvoltată, cu mii de ani înaintea noastră?!

Cip

Un artefact absolut senzational a fost descoperit in regiunea rusa Krasnodar. Este vorba de o piatra cu „microcip”, veche de aproape 250 milioane de ani, relateaza presa rusa.

Greu de spus daca este adevarat sau o simpla „intoxicare” mediatica. Oricum, fotografiile publicate de mass-media vin sa sustina ipoteza cercetatorilor rusi.

In opinia lor, descoperirea demonstreaza fara nici o indoiala ca pe Terra a trait, cu mult inaintea noastra, o civilizatie mult mai avansata.

Presa rusa scrie ca piatra a fost gasita in vara acestui an, de un locuitor al orasului Labinsk, Viktor Morozov, iesit sa pescuiasca in raul Hodzi.

Om de buna credinta, barbatul a predat piatra cercetatorilor. Dupa mai multe luni de analize, a venit si verdictul: conform expertizelor stiintifice efectuate in cadrul sectiei de geologie a Universitatii din Novocerkask, piatra are o vechime de peste 250 de milioane de ani.

Specialistii afirma, de asemenea, ca varsta pietrei, precum si „microcipul” gasit confirma teoria potrivit careia pe Terra a existat, candva, o civilizatie mult mai avansata din punct de vedere tehnologic.

SURSA

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *