Donald Trump: „Germania și Franța sunt un dezastru. Vor distruge Europa.” În replică, islamizatorii șefi ai Europei se declară nemulțumiți de alegerea lui Trump

donald-trump-angela-merkel

Cunoscut ca un om slobod la gură, care spune ce gândește fără să își pună prea mult problema curtuaziei și a principiilor așa-zisei Politici Corecte (pe care o și consideră o mare nenorocire pentru USA), noul președinte american a făcut în luna septembrie o declarație care le-a stat în gât nemților și francezilor, într-o vreme în care șansele lui de a câștiga erau considerate mici.

Un adversar declarat al politicii ușilor deschise în fața imigranților musulmani, Trump spunea foarte supărat acum două luni, criticând politica Germaniei și a Franței, următoarele: „Este un dezastru. Este un dezastru total, în frunte cu migrația care distruge Europa. Uitați-vă la Merkel, la ce s-a întâmplat cu ea în alegeri, este incredibil. Germania este un dezastru acum. Franța este un dezastru. Și când te uiți la rezultatele alegerilor, sunt atât rele. Oamenii vor spune oh, va fi bine. Dar nu cred că va fi bine.”

Dacă în urmă cu două luni declarația lui putea fi trecută cu vederea, ea capătă astăzi o altă consistență. Pentru că dacă până acum, la nivel oficial, SUA, prin Obama, Hillary Clinton și păpușarul George Soros (consilierul lui Obama), susținea politica dementă prin care Angela Merkel și Francois Hollande lucrau la Planul Kalergi de metisare a populației europene prin colonizarea arabă a Europei, demersul globaliștilor care doreau acest amestec rasial menit să atomizeze identitățile etnice ale națiunilor europene este acum sub semnul întrebării. Nu mai vorbesc despre faptul că partidele patriotice, naționaliste din Europa (calificate ca extremiste de birocrații din UE) vor prinde aripi, având în politica celui mai puternic stat al lumii un model pe care liderii UE se vor feri să îl numească extremist.

Iată că alegerea lui Donald Trump strică alte jocuri antinaționale pe bătrânul continent, după ce britanicii au dat un pumn în nasul politicii UE prin Brexitul pe care l-au operat.

În acest context, reacțiile pline de nemulțumire ale liderilor Germaniei și Franței, anunță tensiuni viitoare care le vor da palpitații islamizatorilor șefi ai Europei – Germania și Franța.

Dacă evreul Hollande, președintele Franței, spunea în iunie că alegerea lui Trump ar putea fi periculoasă și ar complica relațiile SUA-UE, după alegerea lui a declarat că trăim într-o perioadă de incertitudine…

În acelați timp, oficialii germani și-au arătat pe față ostilitatea față de noul președinte american.

Norbert Roettgen, un apropiat al lui Merkel: „Realizăm că nu ştim ce va face acest preşedinte american, dacă vocea furiei va deveni cea mai puternică persoană din lume. Geopolitic, ne aflăm într-o situaţie foarte nesigură.”

Ministrul german al Apărării, Ursula von der Leyen: „Cred că Trump ştie că acest lucru nu a fost un vot pentru el, ci mai degrabă împotriva Washingtonului, împotriva elitelor” (Evz.ro)

Doar că, cu o popularitate tot mai mică în Germania și Franța, islamizatorii Europei se duc în mod abrupt către finalul dezastruoasei lor cariere politice, pentru că nu vor mai putea conta pe SUA ca să continue politica ușilor deschise la maxim pentru intrarea musulmanilor în Europa. Ceea ce este un câștig pentru europeni.

Cititi mai departe pe cunoastelumea.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *